امروزه یکی از راههایی که از طریق آن میتوان ارز دیجیتال بدست آورد، استیکینگ میباشد. این روش فقط مخصوص شبکههای بلاک چینی است که از الگوریتم اثبات سهام استفاده میکنند. در این حالت شخص سرمایهگذار رمزارزی را درون یکی از بهترین سایت های استیکینگ قرار میدهد و سود دریافت میکند. از طرفی هر چه تعداد تراکنشات در حوزه استیکینگ بیشتر باشد، امنیت آن شبکه بلاک چین نیز افزایش مییابد. از آنجایی که این روش یکی از بهترین روشهای کسب درآمد دلاری است، در ادامه قصد داریم شما را با بهترین سایت های استیکینگ ارز دیجیتال آشنا کنیم.
استیکینگ چیست؟
استیکینگ یکی دیگر از روشهایی است که افراد با استفاده از آن میتوانند ارز دیجیتال کسب کنند. در این روش افراد مقداری ارز دیجیتال را در یکی از استخرهای نقدینگی قرار میدهند و در ازای این کار پاداش دریافت میکنند. تریدرها با استفاده از این روش میتوانند به راحتی درآمد دلاری و یا ارز دیجیتال کسب کنند. وبسایتها و صرافیهای زیادی در دنیا وجود دارند که در این زمینه فعالیت میکنند. در ادامه مقاله بهترین وبسایت های استیکینگ ارز دیجیتال را به شما معرفی خواهیم کرد.
بهترین سایت های استیکینگ ارز دیجیتال
در این بخش بهترین سایت های استیکینگ ارز دیجیتال را برای شما قرار دادهایم. این لیست براساس مناسب بودن یا نبودن وبسایتهای برای کاربران ایرانی طبقه بندی شده است، به این صورت که بهترین صرافی برای کاربران ایرانی در ابتدا قرار گرفته است.
صرافی کوکوین(Kucoin)
کوکوین یکی از بهترین صرافیهای خارجی است که تریدرها بدون احراز هویت میتوانند در آن خرید و فروش کنند. این صرافی در سال 2017 توسط دو شخص به نامهای Michael Gan و Eric Don تاسیس شد. این صرافی از آنجایی که احراز هویت ندارد در بین ایرانیان بسیار محبوب میباشد و برخی آن را به صرافی بایننس ترجیح میدهند. اگر قصد خرید و فروش داراییهای دیجیتال خود را در این صرافی دارید، مقاله آموزش ترید در کوکوین را مطالعه کنید. تریدرها در این صرافی میتوانند به استیکینگ ارزهای دیجیتال بپردازند که در ادامه برخی از ارزهای دیجیتال مهمی که در استیکینگ استفاده میشوند، قرار گرفته شده است.
- Cosmos
- Algorand
- Tron
- Tezos
- Loki
- EOS
- Etherum
بیشتر بخوانید: ارز دیجیتال ایاس چیست
صرافی اوککس(OKX)
اوککس یکی دیگر از صرافیهای برتر در حوزه خرید و فروش ارزهای دیجیتال است. دلیل محبوبیت این صرافی، برخورداری از ابزارهای معاملاتی و جفت ارزهای متنوع میباشد. این صرافی نیز در سال 2014 توسط شخصی به نام jay hao تاسیس گردید. با استفاده از روشهای پرداخت آنلاین نظیر کارتهای اعتباری به راحتی میتوانید بیش از 30 ارز محلی را خریداری یا به سایر ارزهای دیگر تبدیل کنید. برای آشنایی با صرافی اوککس میتوانید مقاله مربوط به این صرافی را مطالعه کنید. از جمله ویژگیهای دیگر این صرافی این است که به تریدرها وام میدهد تا در سرمایهگذاری بلند مدت یا کوتاه مدت خود از آن استفاده کنند. ارزهای دیجیتالی که در این صرافی برای استیکینگ استفاده میشوند، عبارت است از:
- BTC
- ETH
- ZBC
- LAT
- MINA
صرافی کوینکس(Coinex)
کوینکس صرافی است که کاربران ایرانی با هویت ایرانی میتوانند در آن فعالیت کنند و ارز دیجیتال خریداری کنند. صرافی کوینکس علاوه بر زبانهای مطرح دنیا، از زبان فارسی نیز پشتیبانی میکند. این صرافی در سال 2017 در هنگ کنگ فعالیت خود را آغاز کرد. این صرافی در حال حاضر بیش از 233 ارز دیجیتال و 437 جفت ارز پشتیبانی میکند و رتبه 45 در بین صرافیهای دیجیتال دارد. برترین ارز دیجیتالی که در این صرافی میتوانید بر روی آن سرمایهگذاری کنید، اتریوم است. اما استیکینگ فقط مختص ارز دیجیتال اتریوم نیست و از ارزهای دیجیتال دیگری نظیر:
- کاردانو(ADA)
- سولانا(Sol)
- لونا(Luna)
- آوالانچ(Avalanch)
- پولکادات(DOT)
استیکینگ در این صرافی با دیگر صرافیها کمی متفاوت است، برای استیک کردن باید ابتدا کیف پول اسپات را تهیه کنید. پس از این که داراییهای خود را به این کیف پول انتقال کردید، باید آن را به کیف پول فایننس منتقل کنید. برای آشنایی بیشتر با صرافی کوینکس و نحوه ترید در این صرافی مقاله آموزش خرید و فروش در کوینکس را مطالعه فرمایید.
تراست والت(Trust Wallet)
تراست والت یکی از معروفترین کیف پولهای دیجیتال است که جزء بهترین سایت های استیکینگ ارز دیجیتال است. این کیف پول پای خود را فراتر از محلی برای ذخیره داراییهای دیجیتال گذاشته و بخش استیکینگ را به مجموعه خود اضافه کرده است. این ویژگی محبوبیت این کیف پول را در بین علاقهمندان به دنیای ارزهای دیجیتال دو چندان کرده است. درصد سود سالانه از استیکینگ در تراست ولت بیش از 11 درصد میباشد. برای آشنایی بیشتر با کیف پول تراست والت، مقاله آشنایی با کیف پول تراست والت (Trust wallet) را مطالعه کنید. ارزهای دیجیتالی که امکان استیک کردن آنها وجود دارد عبارت است از:
- بایننس کوین(BNB)
- ترون(Tron)
- تزوس(XTZ)
- اتم(Atom)
- لونا(Luna)
- کالیستو(Calisto)
- وت(VET)
- اسمز(Osmo)
- کاوا(Kava)
- تومو چین(Tomo Chain)
- آلگوراند(Algorand)
صرافی هات بیت(Hotbit)
صرافی هات بیت در سال 2018 در دو کشور هنگ کنگ و استونی تاسیس گردید و جزء بهترین سایت های استیکینگ ارز دیجیتال میباشد. این صرافی پس از صرافی بایننس، ارزهای دیجیتال زیادی را پشتیبانی میکند و نزدیک به 1 میلیون کاربر فعال دارد. این صرافی به کاربران خود وعده سود 2 الی 100 درصدی را از استیک کردن ارزهای دیجیتال داده است. پاداشی که این صرافی به کاربران خود در ازای استیک کردن ارزهای دیجیتال میدهد، بسیار بالاتر از دیگر وبسایتها است. از این رو میتوان آن را به عنوان یکی از بهترین سایت های استیکینگ ارز دیجیتال دانست. برای آشنایی بیشتر با این صرافی میتوانید مقاله آموزش صرافی هات بیت را مطالعه فرمایید.
صرافی بایننس(Binance)
صرافی بایننس به دلیل محدودیتهای که برای کاربران ایرانی به همراه دارد، در آخر این لیست قرار گرفته است. اما این صرافی بهترین سایت استیکینگ ارز دیجیتال است، چرا که ویژگیها و سود خوبی را به کاربران خود به عنوان پاداش پرداخت میکند. صرافی بایننس در سال 2018 توسط شخصی به نام چانگپنگ ژائو تاسیس شد که تا به امروز توانسته با ارائه خدمات متنوع به بهترین صرافی ارز دیجیتال تبدیل شود. این صرافی در حال حاضر بیشترین حجم معاملات را دارد و اجازه بیش از 70 میلیارد دلار در این صرافی برای تمام کاربران وجود دارد. از جمله ویژگیهایی که این صرافی را نسبت به سایر صرافیها متمایز میکند، کارمزد پایین تراکنشات است که مقدار کارمزد برای استیک کردن صفر میباشد.
جمع بندی
بازار ارزهای دیجیتال گستردگی زیادی دارد و از طرفی راههای زیادی برای کسب درآمد دلاری در آن وجود دارد. استیکینگ ارزهای دیجیتال یکی از بهترین روشها با ریسک پایین برای کسب درآمد است. در این روش سرمایهگذاران مقداری از ارز دیجیتال خود را در صرافی قرار میدهد و در ازای این کار سود دریافت میکند. مقدار دریافتی سود متناسب با هر ارز دیجیتال و وبسایت متفاوت است. در این مقاله ما سعی بر این داشتیم بهترین سایت های استیکینگ ارز دیجیتال را به شما عزیزان معرفی کنیم، تا به از این روش نیز کسب درآمد کنید. اما نکته بسیار مهمی که وجود دارد این است که بدون سپری کردن دوره آموزشی ارز دیجیتال دست به خرید و فروش نزنید. مقالات موسسه فاموریان جنبه آموزشی دارد و هیچ گونه مسئولیتی در قبال کلاه بردار بودن سایتهای ذکر شده بر عهده موسسه فاموریان نمیباشد.