در دنیای معامله‌گران مالی، ابزار‌های تحلیل تکنیکال یکی از مهم‌ترین ضرورت برای رسیدن به یک معامله پرسود و ایده‌آل است. چراکه هر معامله‌گری برای موفقیت نیاز به ابزارهای تحیلی دارد. در دنیای مالی پرنوسان و پرتقاضا که معامله در آن بسیار دشوار است؛ معامله‌گران می‌توانند راهی تضمین شده برای تحلیل‌های خود بیابند. این ابزار‌ها به خوبی اتفاقات بازار را رصد کرده و بهترین راه را پیش‌بینی می‌کنند و فرصت‌های معاملاتی جدید را تشخیص می‌دهند. البته که همه‌ی این ها بدون دانش یک معامله‌گر حرفه‌ایی فقط چند ابرار مفید هستند. پس اگر قصد شروع و یا ادامه راه در بازار‌های معاملاتی را دارید و می‌خواهید معاملاتی پرسود با ریسک پایین داشته باشید این مقاله را تا انتها بخوانید. ما در این مقاله به معرفی بهترین ابزارهای تحلیل تکنیکال می‌پردازیم.

7 تا از بهترین ابزارهای تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال

7 تا از بهترین ابزارهای تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال

 

در اولین قسمت از این مقاله کاربردی قصد داریم شما را با 7 تا از بهترین ابزارهای تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال آشنا کنیم. همچنین قبل از شروع به یادگیری تحلیل تکنیکال چیست بپردازید تا با آشنایی بیشتری به استفاده از ابزارهای تحیلی تکنیکال بپردازید.

1. CoinMarketCal ابزاری مفید برای سرمایه‌گذاران ارزهای دیجیتال

CoinMarketCal ابزاری مفید برای سرمایه‌گذاران ارزهای دیجیتال

جالب است بدانید شایعه یکی از کاربردی‌ترین راه‌ها برای تحلیلگران است، احتمالاً شما هم گفته “شایعه بخر و اخبار را بفروش” را خوانده‌اید. اطلاعات همه چیز این دنیا است، چرا که اطلاعات از اخبار و اخبار از شایعه می‌آید. ولی اطلاعات درست را از کجا می‌توانیم پیدا کنیم؟ CoinMarketCal ابزاری مناسب برای پیدا کردن اطلاعات درباره دنیای ارزهای دیجیتال و بازارهای مالی است. این ابزار جامعه محور و بر مبنای شواهد می‌باشد و می‌توان استراتژی‌های معاملاتی خود را با توجه به آن تنظیم کرد.

شما می‌توانید از این ابزار انتظار بالای برای ارائه موثق اطلاعات داشته‌ باشید؛ برای اینکه اخبار ارزهای دیجیتال و تمام اطلاعاتی که پیدا می‌کنیم تا اندازه زیادی بر پایه شواهد موجود هستند و قبول یا رد آن‌ها  انجام پذیر است. برای یادگیری بیشتر تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال میتوانید به آموزش تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال بپردازید یا آموزش تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال Pdf را مطالعه کنید.

2. ابزار IntoTheBlock

IntoTheBlock یک ابزار خاص و بسیار کاربردی است؛ این ابزار مناسب برای تحلیل داده است که از یادگیری ماشینی و آمار پیشرفته استفاده می‌کند. با کمک این ابزار می‌توان اطلاعات مفیدی از بازار ارزهای دیجیتال بدست آورد و معاملات خود را به خوبی پیش برد. کار با این ابزار بی نظیر بسیار ساده است و می‌توان از آن برای معاملات کوتاه مدت و بلند مدت استفاده کرد. این ابزار مبنی بر داده می‌باشد درنتیجه شما می‌توانید تحلیلی سریع و تصمیماتی مناسب داشته باشید.

3. ابزار سبد سهام کریپتویی

ابزار‌های گفته شده در بالا می‌توانند به شما برای پیدا کردن پروژه مناسب کمک کنند. اما چگونه می‌شود روی این پروژه‌ها نظارت داشت؟ شما نیاز دارید از سود و زیان خود در معاملات درهر لحظه باخبر شوید. برای این کار شما به یکی از ابزار‌های سبد سهام کریپتو نیاز دارید. سرمایه‌گذاران تازه‌کار می‌توانند از ابزارهای ساده‌ایی مثل Cryptocompare استفاده کنند. تریدر‌های حرفه‌ایی نیز می‌توانند از ابزار‌های پیشرفته‌ای ماننده cointracking بهره‌مند شوند. ابزار‌های زیادی برای این کار وجود دارد ولی این دو ابزار جذاب می‌توانند تمام نیازهای شما را به عنوان یک سرمایه‌گذار یا تریدر برطرف کنند.

4. ابزار CoinCheckup

ابزار CoinCheckup

CoinCheckup ابزاری رایگان و چند منظوره برای تحلیل ارزهای دیجیتال است. این ابزار به صورت راه‌حلی جامع موجود است که شما را تا اندازه‌ایی از راه‌های دیگر بی‌نیاز می‌کند. این پلتفرم تحقیقاتی، اطلاعات زیادی در مورد ارزهای دیجیتال مختلف در اختیار شما قرار می‌دهد. این ابزار جنبه‌های مختلفی از ارزهای دیجیتال را مورد بررسی قرار می‌دهد که می‌توان به جنبه‌هایی همانند وضعیت نمودار، ویژگی‌های بنیادین، ویژگی‌های فنی کوین و… اشاره کرد. جالب است بدانید، با استفاده از این ابزار می‌توانید اطلاعات خاصی را در مورد یک دارایی کسب کنید و اقدام به خرید، فروش و یا نگهداری آن کرده و معامله‌ایی جذاب داشته‌باشید.

5. ابزار CryptoMiso

خوب است بدانید برای اینکه انتخاب کنید کدام یک از ارزهای دیجیتال مناسب خرید و فروش است باید به میزان توسعه آن توجه داشته باشید. این انتخاب برای معاملات شما بسیار مهم و ضروریست چرا که اگر هر کدام از این ارزها به خوبی توسعه پیدا نکنند آینده‌ایی برای آن‌ها وجود نخواهد داشت. برای همین همیشه باید توسعه پروتکل هر ارزی را رصد کرد. این پروژه‌ها اکثرا متن باز (Open Source) و روی پلتفرم Github هستند، پیگیری آن‌ها بسیار آسان است. اما به سادگی نمی‌توان به Github رفت و یک به یک ارزهای دیجیتال را مورد بررسی خود قرارداد؛ به همین خاطر است که ابزار‌هایی مانند CryptoMiso اهمیت بسیار زیادی دارند. با کمک این ابزار شما می‌فهمید هر ارزی چقدر توسعه و بهبود یافته است و آیا مناسب برای معاملات شما می‌باشد.

6. ابزار‌های جمع‌آوری اخبار کریپتو

ابزارهای زیادی برای جمع‌آوری اخبار کریپتو وجود دارد که این خبر بسیار خوبی برای معامله‌گران است. چرا که می‌توانند اطلاعات و اخبار واقعی را از شایعه‌های بی‌ارزش تشخیص دهند. این ابزار‌ها به جمع‌آوری اخبار از انتشارات برجسته کریپتویی همانند CoinTelegraph و Bitcoinist و همچنین اخبار توییتر می‌پردازند. به این ترتیب، سرمایه‌گذاران و تریدرها می‌توانند از اخبار ارزهای دیجیتال مختلف آگاه شوند و با توجه به این اخبار استراتژی خود را بچینند. از جمله این ابزار‌ها می‌توان به این دو ابزار کاربردی  CryptoPanic و CoinBuzz اشاره کرد.

7. ربات‌های تریدر و ابزار‌های تعادل مجدد

ربات‌های تریدر و ابزار‌های تعادل مجدد

 

اگر شما آدم کنجکاوی باشید تا به حال از ربات‌های تریدر استفاده کرده‌اید و یا حداقل با آن‌ها آشنایی کمی دارید. ربات‌های تریدر یکی از بهرین ابزارهایی هستند که یک معامله‌گر حرفه‌ایی می‌تواند برای معامله‌های کم ریسک و بدون عواطف لحظه‌ایی خود استفاده کند. ربات‌های بسیار زیادی وجود دارند که شما می‌توانید به نسبت ارز و صرافی مورد نظر خود آن‌ها را انتخاب کنید. ربات‌ها به شما کمک می‌کنند که یک معامله جذاب و خودکار با استفاده از استراتژی‌های چیده شده داشته‌باشید.

اگر این قسمت از مقاله برای شما عزیزان جذاب بود پس یکی از تریدر‌های ارز دیجیتال هستید و یا قصد شروع این کا را دارید. برای همین بهتراست با خواندن و آموزش ارز دیجیتال از پایه تا پیشرفته دانش و اطلاعات خود را برای معاملات افزایش دهید.

ابزارهای بازارهای مالی فارکس و بورس

در ادامه این مقاله به ابزارهای بازارهای مالی فارکس و بورس می‌پردازیم و شما را با هرکدام آشنا می‌کنیم.

بهترین نرم‌ افزار تحلیل تکنیکال فارکس

بهترین نرم‌ افزار تحلیل تکنیکال فارکس

وب‌سایت TradingView را می‌توان یکی از بهترین ابزارهای تحلیل تکنیکال برای تحلیل بازار معرفی کرد. این وبسایت کامل ترین ابزار تحلیل تکنیکال فارکس محسوب می‌شود. وب‌سایت TradingView با داشتن بهترین ابزارهای تحلیل تکنیکال شما را بی نیاز به وبسایت ها و ابزارهای دیگر تحیلیل تکنیکال فارکس می‌کند. با ورود به وب ‌سایت www.tradingview.com و با انتخاب نماد مد نظر خود در قسمت search این نرم‌افرار می‌توانید نمودار قیمتی را ببینید. این‌گونه می‌توانید تحلیل تکنیکال خود با کمک این وبسایت را آغار کنید.

اگر قصد ادامه راه در این بازار جهانی را دارید بهتراست با گذاراندن دوره هوش مالی جهانی( فارکس) تخصص خود را بالا برده و احتمال موفقیت در این بازار جهانی را برای خود زیاد کنید. در این بازار، موفقیت شما تنها به تخصص، دانش، تجربه و ابزار می‌کنید بستگی دارد. راه موفقیت در پیش چشمان شما است.

بهترین ابزارهای تحلیل تکنیکال بورس ایران

بهترین ابزارهای تحلیل تکنیکال بورس ایران

یکی از وب‌سایت‌های مناسب برای تحلیل تکنیکال بورس ایران، وب‌سایت رهاورد ۳۶۵ است که نسخه بومی سازی شده از وب‌سایت TradingView است. با مراجعه به آدرس rahavard365.com می‌توانید وارد این وب‌سایت شوید. با انتخاب نماد و شرکت مورد نظر خود به تحلیل آن بپردازید.

اگر می‌خواهید ادامه راه معامله ‌گری خود را در بورس بگذارنید بهتراست با گذارندن دوره هوش بورسی (اوراق بهادار) احتمال موفقیت خود را بالا ببرید. و قبل از آن یادبگیرید اصلا بازار بورس چیست و چرا در آن فعالیت کنیم؟

7 نرم افزار تحلیل تکنیکال

7 نرم افزار تحلیل تکنیکال

  1. تریدینگ ویو (tradingview)
  2. Shrimpy
  3. CryptoWat.ch
  4. Coinigy
  5. Quadency
  6. cryptoView
  7. Hodlbot

کارگزاری‌هایی که ابزارهای تحلیل تکنیکالی را ارائه می‌دهند

  • اَلای اینوست (Ally Invest)

  • چارلز شواب (Charles Schwab)

  • ای‌ترید (E*TRADE)

  • فیدلیتی اینوستمنتز (Fidelity Investments)

  • اینتراکتیو بروکرز (Interactive Brokers)

  • لایت اسپید (Lightspeed)

  • تینک آور سوییم (تی‌دی آمری‌ترید) (Thinkorswim – TD Ameritrade)

  • ترید استیشن (TradeStation)

  • تریدیر (Tradier)

بهترین وب‌سایت‌های ابزارهای تحلیل تکنیکال

  • ای سیگنال (eSignal)

  • مارکت‌گیر (MarketGear) از (iVest+)

  • متا استاک (MetaStock)

  • نینجا تریدر (NinjaTrader)

  • سلوپ آف هوپ (Slope of Hope)

  • استاک چارتز (StockCharts)

  • تی سی 2000 (TC2000)

  • تیکرتاکر (TickerTocker)

  • ترید آیدیاز (TradeIdeas)

  • تریدینگ ویو (TradingView)

  • ترید اسپایدر (TradeSpider)

در قسمت آخر این مقاله کاربردی قصد داریم شما را با 7 ابزار تخصصی تحلیل تکنیکال آشنا کنیم.

ابزارهای تخصصی تحلیل تکنیکال

  1. حجم معاملات تعادلی را بشناسید.

  2. خط توزیع/تجمع را پیدا کنید.

  3. شاخص میانگین جهت دار را رصد کنید.

  4. شاخص آرون را دریابید.

  5. MACD(مک دی) یکی دیگر از شاخص های مهم متحرک واگرایی (میانگین متحرک MA چیست)

  6. شاخص قدرت نسبی(RSI)(چیست)

  7. نوسان تصادفی یکی از مهم‌ترین معیارهای ابزارهای تحلیل تکنیکال

بهترین اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال

اندیکاتورها یکی دیگر از روش‌هایی است که با استفاده از آن‌ها می‌توان بازار ارزهای دیجیتال را تحلیل کرد. تحلیل تکنیکال یکی از مهم‌ترین روش‌های تحلیل بازار برای پیش‌بینی روند قیمتی ارز، سهام، کالا و دیگر دارایی‌های مالی است. در تحلیل تکنیکال، اندیکاتورها به عنوان ابزارهایی مورد استفاده قرار می‌گیرند که به کارگیری آنها باعث افزایش دقت در پیش‌بینی نوسانات قیمتی می‌شود. در ادامه به برخی از بهترین اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال اشاره می‌کنیم:

  • اندیکاتور MACD: این اندیکاتور با استفاده از ترکیب میانگین‌های حرکتی و شاخص قیمتی، سیگنال‌هایی درباره تغییرات قیمتی دارایی‌ها به کاربران ارائه می‌دهد.
  • واگرایی RSI: شاخص قیمتی RSI نشان دهنده وضعیت خرید و فروش دارایی‌ها است. با استفاده از این اندیکاتور می‌توان به صورت دقیقی نقاط ورود و خروج از بازار را تعیین کرد. این اندیکاتور، قیمت‌های آخرین بازه زمانی را با کل نرخ تغییرات مقایسه می‌کند و بازه ای از ۰ تا ۱۰۰ را نشان می‌دهد که نشان دهنده وضعیت خریداران و فروشندگان در بازار است.
  • Bollinger Bands: این اندیکاتور با استفاده از میانگین حرکتی و باندهای محاسبه شده، نوسان قیمتی را تعیین می‌کند و از این طریق امکان پیش‌بینی قیمت‌های بعدی دارایی‌ها فراهم می‌شود. این اندیکاتور، دو خط بالایی و پایینی را نشان می دهد که بر اساس انحراف استاندارد از میانگین متحرک محاسبه می شود و برای شناسایی افزایش یا کاهش شدید قیمت استفاده می شود.
  • Fibonacci Retracement: این اندیکاتور بر پایه اعداد فیبوناچی تعیین می‌شود و در تحلیل نوسانات قیمتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. با استفاده از این اندیکاتور، می‌توان نقاط قوت و ضعف بازار را تشخیص داد.
  • میانگین متحرک ساده (SMA): این اندیکاتور، متوسط قیمت را در یک بازه زمانی مشخصی محاسبه می کند و معمولاً برای شناسایی روند بازار استفاده می شود.
  • نرخ تغییر (ROC): این اندیکاتور، تغییر قیمت را در یک بازه زمانی مشخصی محاسبه می کند و برای پیش بینی تغییرات قیمت در آینده مورد استفاده قرار می گیرد.

پیج اینستاگرام محمد فاموریان

نتیجه گیری

ابزارهای ارائه شده در این مقاله باید به صورت ترکیبی و قبل از شروع شرمایه‌گذاری استفاده شوند و در ادامه راه نیز ازآن بهره‌مند شوید. استفاده از این راه‌ها و ابزارها تضمینی برای کسب سود بالا نیست ولی احتمال آن را بسیار زیاد می‌کند. هرکاری برای موفقیت نیاز به تخصص و ابزارهای خاص خود را دارد و بازار‌های مالی از این قاعده مستثنا نیستند. ما در این مقاله بهترین ابزار‌های تحیل تکنیکال را معرفی کردیم. این ابزار‌ها شاید در ابتدا سخت و پیچیده به نظر برسند ولی به مرور زمان و با تمرین و کسب تجربه شما را در ادامه راه تریدری یاری می‌کنند. با گرفتن تصمیمات آگاهانه بیشتری به مرور متوجه خواهید شد که در ادامه راه از هر کدام از آن‌ها در چه زمانی و چگونه استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *